Iitan ihmeellinen joulu -lastenkirja

Iitan ihmeellinen joulu ( kirjoittanut Helena Kontinaho, kuvittanut Hanna-Riikka Kontinaho, ISBN: 978-952-94-2626-3)

Sain pari viikkoa sitten paketin, jonka sisältö oli mitä jännittävintä ottaa esille. Pahvilaatikon suojista kurkisti kaksi pinoa ‘Iitan ihmeellinen joulu’ kirjoja.

‘Iitan ihmeellinen joulu’ on kuvakirja lapsille ja lapsenmielisille. Idea kirjalle syntyi viime jouluna, kun nuorempi koirani vietti ensimmäistä jouluaan. Äitini sitten kirjoitti siitä hauskan tarinan ja minä kuvitin sen.

Kirja on kovakantinen, lankasidottu ja sisäsivut ovat jämäkkää paperia, joten se kestää ahkeraakin lukemista. Kirjan on painanut Waasa Graphics Oy, ja heidän ympäristöystävällisen toimintansa ansiosta meidänkin kirjamme on joutsenmerkin arvoinen.

Olen tässä parin viikon aikana ehtinyt toimittamaan kirjan kaikkiin Siikalatvan kirjastoihin ja Haapaveden kirjastolle. Mikäli haluaisit kirjan omaan kirjastoosi, niin vinkkaa siitä kirjaston henkilökunnalle. Teen parhaani, jotta kirja löytyisi Hanna-Riikka Artin ja ‘Iitan ihmeellinen joulu’ hakusanoilla!

Mikäli haluat ostaa kirjan itsellesi tai pukin konttiin, niin pistä minulle viestiä sivujeni kautta tai info(ät)hanna-riikkart.fi . Kirja maksaa 24€ (sis. ALV10%) + postitus 5,82€ (Matkahuolto).

Tässä kirjan malli, nyt reilu 1,5-vuotias Jopas on Ihana Iita, eli kotoisammin Iita.