Hanna-Riikka Art 1-vuotta!

Hanna-Riikka Art täyttää tällä viikolla vuoden ja näin tulee minullakin vuosi yrittäjyyttä täyteen.

Minun ei koskaan pitänyt ryhtyä yrittäjäksi, kunnes sitten tajusin että omat valinnat ovat ehkä kuitenkin koko ajan vieneet siihen suuntaan. 2016 ja 2017 välillä sitten kypsyi ajatus, että minulla ei ole mitään hävittävää, antaa mennä vaan! Onneksi myös moni läheinen ja tuttu kannusti. En ole katunut päätöstä.

Vuosi on mennyt tavattoman nopeasti. Tavoitteeni ensimmäiselle vuodelle olivat aika pienet ja voin sanoa että ne täyttyivät. Vastaan on tullut monta uutta asiakasta ja olen saanut tehdä monenlaisia töitä: julisteita, kuvituksia, logoja, piirrettyjä henkilökuvia ja jopa kokonaisen kirjan. Graafista suunnittelua ja kuvituksia oli sopivassa suhteessa toisiinsa. Vastaan on tullut joitain pettymyksiäkin, mutta kaikesta oppii.

Nyt sitten päättäväisin mielin toiseen vuoteen! Minulla on edelleen suuri palo jatkaa taiteen tuoman ilon jakamista ja tarjota ahaa-elämyksiä piirustusteni kautta. On ollut myös ihana huomata miten moneen piirroskuva taipuu ja niitä haasteita haluan ehdottomasti lisää!

Juhlan kunniaksi päätin pistää arvonnan pystyyn Hanna-Riikka Artin Facebookissa ja Instagramissa. Käykäähän osallistumassa! 🙂

***

Hanna-Riikka Art 1-year-old!

Hanna-Riikka Art is turning into a 1-year-old business. It also means that I’ve been an entrepreneur for one year!

I was never supposed to become an entrepreneur but at some point I figured that most choices I’ve made have kind of brought me to it. The final decision formed somewhere between 2016 and 2017. I had nothing to lose and my family and friends supported me so I let it go. I haven’t regretted!

The year has gone by fast. I had small goals for the first year and I think I achieved them all. I got new clients and got to do different kind of commissions, like posters, illustrations, logos, drawn avatars and even a book. Graphic design and illustration were pretty much in balance. I had some disappointments too but I learnt my lesson and life goes on.

I’m determined to continue to the second year! I’m passionate to share the joy 05of art and want to offer more aha moments trough my drawings. I also want to see how far I can go. Art can be used in so many ways!

Since it’s time to celebrate I arrange an art giveaway on Hanna-Riikka Art’s Facebook and Instagram accounts. Come and take part! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *