Hanna-Riikka & Yhteys

Hei!
Olen kuvittaja ja graafikko Pohjois-Pohjanmaalta, Siikalatvalta. Piirtäminen on ollut mulle aina tärkeää – jopa siinä määrin että se vaikutti lopulta ammatinvalintaan. Kesällä 2017 päätin tehdä siitä itselleni elannon ja perustin yritykseni, Hanna-Riikka Artin.
Ennen yrityksen perustamista opiskelin graafikoksi Oulun Ammattikorkeakoulussa, tein osa-aikaisia graafikon töitä silloin tällöin ja piirsin toimeksiantoja. Lopulta päädyin opiskelemaan yrittämisen perusteita ja perustamaan oman toiminimen.
Jos sulla on tarvetta hyvälle piirtäjälle, niin pistähän viestiä joko alla olevaan sähköpostiosoitteeseen tai viestilomakkeen kautta!

info@hanna-riikkart.fi
040 830 1392

Y-tunnus: 2838225-8

 


 

Hi there! Nice to meet you!
My name is Hanna-Riikka and I’m an illustrator from Northern Finland. Drawing has always been my passion and at some point I decided to make living with it. I’m going towards that dream now.
I’ve studied graphic design at the Oulu University of Applied Sciences. Drawing and painting I’ve learnt whole my life by myself and in different courses.
If you need a fun and easy-to-work-with illustrator contact me right away!

info@hanna-riikkart.fi

 


 

Viestilomakkeelle kirjaamiasi tietojasi käytetään vain ja ainoastaan viestisi vastaanottamiseen ja siihen vastaamiseen. Tietoja ei tallenneta minkäänlaiseen rekisteriin.

Your information is safe with me. It will be used only to receive and answer to your message.