Portfolio

Alla muutamia vuosien varrella tekemiäni projekteja. Piirroksia ja maalauksia voi käydä ihastelemassa deviantArt-galleriassani.

 

Joella Koskenranta: John -kirja (2017)


Syksyllä 2017 sain yhteydenoton Joella Koskenrannalta. Hän oli kuullut yhteisen tuttumme kautta, että teen kirjankansia. Joellan ajatuksien ja toiveiden pohjalta John-kirja sai yllä näkyvät värikylläiset kannet. Vastasin myös kirjan sisäsivujen taitosta.

 

Älä herätä Onnia! -lastenkirja (2017)


Vuoden 2017 omana projektina kuvitin ja taitoin lastenkirjan (ISBN 9789515689207). Tarina on jälleen äitini käsialaa. Kirja kertoo Onni-koiran elämänvaiheista ja erityisesti eräästä harvinaisen vilkkaasta päivästä Onnin kotona. Kirja sopii kaikenikäisille.

 

Metsän joulu -lastenkirja (2016)

Loppuvuodesta 2016 tein lastenkirjan yhdessä äitini kanssa lahjaksi veljentytölleni. Tarinassa kaksospojat päättävät yhdessä mummonsa kanssa tehdä joulun metsäneläimille. Lisää kuvia lastenkirjasta / More images >>

 

Kukkia ja keijukaisia -taidekirja (2016)

Vuonna 2016 toteutin henkilökohtaisena projektina taidekirjan, jonka teemaksi valikoitui luonto yhdistettynä fantasiaan. Kirjan sivuilla esiintyy pieniä keijutyttöjä ja -poikia eri kukkalajien rinnalla. Lisää kuvia taidekirjasta / More images >>

 

Oulun yliopisto (2015-)

Olen tehnyt töitä Oulun yliopistollekin, mm. nettibannereita ja kuvituskuvia. Yllä uusin työ kesältä 2017.

 

Run, Heifer, Run! -kuvituskuvat (2016-)

Syksyllä 2016 sain hauskan työtarjouksen, jossa pääsin piirtämään sarjakuvamaisia lehmiä Run, Heifer, Run! -sivustolle. Terveelliseen elämäntapaan kannustavan ja siihen tukea antavan yhteisön markkinointimateriaalien päähahmo on Belle-lehmä, joka tsemppaa tovereitaan haastavan arjen keskellä.

 

Parturiliikkeen julisteet näyteikkunaan (2013-2016)

Tein eri vuodenaikoihin soveltuvia julisteita parturiliikkeen ikkunaan Turkuun. Työt olivat mielenkiintoisia tehdä ja saivat kiitosta asiakkailta.

 

Kirjankannet (2013-)

Olen jo vuodesta 2013 tehnyt kirjankansia erilaisiin teoksiin. Lisää kirjankansia / More book covers >>

 

Meme-kuvitukset Rayne Hallille (2013-2016)

Vuonna 2013 aloin etsimään toimeksiantoja, joista eräs päästi minut meme-kuvien hauskaan maailmaan useammaksi vuodeksi. Piirroksiani näkee säännöllisin väliajoin edelleen Rayne Hallin Twitter-tilillä. (HUOM! Osa kuvista on muiden piirtämiä.)

 

Oulun Numismaattinen Kerho ry:n juhlanäyttely (2012)

Opintojeni projektityönä tein julistesarjan Oulun Numismaattinen Kerho ry:lle, joka esitteli Suomen rahan historiaa. Projektista poiki myös kevätkokouksen ohjelmalehtisen ja illalliskortin suunnittelu ja toteutus. Projekti on vielä tähän päivään astikin suurin tekemäni työ – niin fyysiseltä kooltaan kuin laajuudeltaankin.