Hanna-Riikka Artin palvelut

Moi ja kiva kun oot täällä!

Mun nimi on Hanna-Riikka ja oon kuvittaja-graafikko pohjosesta. Piirtäminen on ollut mulle tärkeää jo lapsena, joten ammatinvalinta on aina ollu suhteellisen selkeä. Nyt siitä tulee mulle vielä elanto, mikä on mahtavaa!

Hanna-Riikka Art on mun yritys, jota pyöritän kotitoimistosta käsin. Teen kaikenlaista kuvituskuvista taittoon.

Muhun kannattaa ottaa yhteyttä mikäli tarvitsee:

  • Avatar-kuva
  • Nettibanneri
  • Kuvituskuva sosiaaliseen mediaan (Twitter, Facebook, blogit…)
  • Kuvituskuva lehteen/kirjaan
  • Kirjankannet
  • Juliste (näyteikkunaan, messuille…)
  • Piirros toimeksiannon pohjalta

Tuossa muutama esimerkki. Jos on muuta mielessä, niin kysy! Se ei maksa mitään, ja useimmissa tapauksissa oon pystynyt auttamaan. 🙂

Hinnat riippuu työn vaikeustasosta ja toimintatarkoituksesta. Kysy tarjous!

Yhteystiedot:
info@hanna-riikkart.fi
040 830 1392

Y-tunnus: 2838225-8

***

Twitter-meme, Rayne Hall, 2015

Ensimmäisen toimeksiantoni valmistumisen jälkeen sain vuonna 2013 kirjailija Rayne Hallilta. Pääsin kuvittamaan Raynen vinkkejä sisältäviä Twitter-memejä. Yhteistyö Raynen kanssa jatkui pitkään ja toi mukanaan muitakin mielenkiintoisia työtarjouksia.

Kirjankannet, The Askinar Towers -trilogia, Chris Mentzer, 2013-2014

Yksi pitkäaikaisista asiakkaistani on Chris Mentzer, amerikkalainen kirjailija, jonka kirjankansia olen päässyt kuvittamaan useammankin kappaleen.

Kansainvälisyys on aina kiinnostanut minua. Ensimmäiset työnantajani ovat kuitenkin olleet suomalaisa. Olen päässyt tekemään mm. julisteita, ohjelmalehtisiä ja kuvamuokkauksia.

Erinäisiä töitä vuosilta 2012-2016

Koska piirtäminen on sekä työ että harrastus, syntyy vapaa-ajalla omiakin töitä. Olen tehnyt muutaman omakustanteen, joista pisin projekti oli vuonna 2016 kuvittamani taidekirja Kukkia & keijukaisia. Painatin kirjaa 30 kappaleen erän, joista jokainen löysi uuden kodin.

Omakustanne, Taidekirja Kukkia & keijukaisia, Hanna-Riikka Kontinaho, 2016

Toimin alkuun “kevytyrittäjänä”, mutta yrittäjyyskurssi sai minut pohtimaan ihan oikeaksi yrittäjäksi ryhtymistä. Perheen, ystävien ja asiakkaiden kannustuksesta päätin sitten kokeilla sitä polkua.

Tämä riittänee yritykseni synnystä. Jatkossa tekemisiäni voi seurata some-tilieni kautta, jotka löydätte kätevästi menusta.